logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne bearbejdelse af et kendt værk er virkelig magisk. Den gør det muligt at glemme om alt for en kort stund for at drage ind i en anden verden ... Men lyt selv!

2020-04-02 09:44:53

”Hotel California” er titelmelodien fra albummet Eagles udført af gruppen af samme navn, der blev udgivet som single i februar 1977. Melodien anses for at være gruppens vigtigste optagelse, og siden premieren er den blevet genopfundet af mange kunstnere og er blevet en del af den internationale popkultur.

Denne gang kan vi præsentere jer for en instrumental version, hvis mage I endnu ikke har hørt. Ophavsmanden er Jamie Dupuis, en canadisk guitarist og komponist, hvis kendetegn er hans 18-strengede harpeguitar. Under hans fingre skaber dette komplicerede instrument et helt nyt kunstværk ud af enhver melodi. Når man spiller ”Hotel California” på den bliver melodien virkelig magisk. Den slags musik giver afslapning og gør det muligt for et øjeblik at befinde sig i en anden verden. Den trækker på en sådan måde, at man ikke kan holde op med at lytte.

Men lyt selv og del denne version med andre.Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x