logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den lille bitte hund, som ikke kan gå, er blevet gode venner med en due, som ikke kan flyve.

2020-02-25 10:13:08

Der er masser af ting, som vi kan lære fra dyrenes verden. Et glimrende eksempel kan være historien om denne lille bitte hund af racen chihuahua samt denne vidunderligt charmerende due. Dette atypiske par dyrevenner viser os, at man på trods af forskelligheder godt kan være venner.

I sidste måned blev denne pragtfulde to måneder gamle chihuahua med navnet Lundy indbragt til internatet hos Mia Foundation Animal Center. Organisationen tager sig af dyr med medfødte sygdomme, og først og fremmest prøver organisationens medarbejdere at skaffe nye hjem til dem. På den måde undgår dyrene den visse død.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lundy blev født med fejl på rygsøjlen, der gør, at den ikke kan gå normalt. På internatet lærte den Herman at kende – en due – som ikke kan flyve.

Da Sue, en frivillig medarbejder som passer dyrene, anbragte dem ved siden af hinanden, opstod der næsten omgående et helt særligt bånd.

Duen Herman begyndte at passe den lille hund, fuldstændigt som havde det været dens barn. Siden da har de to dyrevenner været sammen hele tiden. Sue har anbragt billeder af dem på Facebook, hvor folk har delt dem i stort tal. På den måde er dette atypiske vennepar blevet virkeligt berømte. Se selv, hvor charmerende de ser ud sammen!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x