logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette ene billede viser, hvor intenst sygeplejerskerne arbejder, for at redde livet for de, der er ramt af coronavirus. Det venligst dette med andre!

2020-03-13 08:31:02

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord. Og det udtryk er helt sikkert rammende, når vi taler om dette billede af Elena Pagliarini, som på det sidste er blevet set i hele verden. Her kan vi se, hvordan hun i dyb udmattelse falder i søvn ved computeren, efter en ekstrem hård vagt; på ansigtet bærer hun en kirurgisk maske.

Det er vanskeligt at forestille sig den enorme mængde arbejde, der pålægges alle, som arbejder indenfor sundhedsvæsnet i denne sundhedskrise med en global pandemi. Det sker hyppigt, at læger, sygeplejersker og resten af hospitalspersonalet arbejder 12-14 timer, praktisk talt uden pause. De risikerer deres eget liv og helbred for at redde andre mennesker. Det er svært at finde eksempler på en mere uegennyttig handlemåde.

Del venligst dette usædvanligt bevægende billede, som er et symbol på kampen med coronavirus. Og husk at vaske hænder hyppigt!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x