logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Sådan ser et billede af medarbejderne på intensivafdelingerne ud, efter at de har været på arbejde i over 12 timer i træk. Det er samfundets sande helte.

2020-03-27 11:57:40

Coronavirus-pandemien er for både læger og sygeplejersker en ekstraordinær hård prøve på deres fysiske og psykiske modstandsdygtighed. Nedenstående billede viser ansigterne på en gruppe italienske sygeplejersker efter 13 timers arbejde med intensiv pleje af patienter i Italien - det hårdest ramte land i Europa, og nu også i hele verden. I deres ansigter ser man den enorme træthed, stress og rædsel, og også mærker efter det beskyttelsesudstyr de bærer rundt på hele dagen i det varme klima. Det er mennesker, som ofrer sig selv og risikerer deres eget helbred, mens de af hele deres hjerte giver sig selv til deres land og dets indbyggere. Mange ser dem nu som Italiens sande helte.

Det er et syn, som giver en voldsom kontrast til de glade ansigter hos folk, som ubekymret spadserer rundt på stande eller i bycentrene, som om intet var hændt. Og over hele verden ser vi alt for mange eksempler på denne slags tankeløs adfærd. Har vi brug for at se de samme billeder fra vores eget land, inden alle finder ud af, at det er alvor. Man skal bare gøre en enkelt ting - blive derhjemme!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x