logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den måde en herreløs og sygdomsramt lille hund sin takkede velgører, giver os tårer i øjnene af bevægelse ...

2020-03-07 12:09:44

Den skæbne, som overgår herreløse dyr på byernes gader rundt omkring i hele verden, bør ikke være os ligegyldig. Der sker ofte, at folk går forbi stakkels, syge og sultne hunde og katte, uden at vise den mindste reaktion. Heldigvis eksisterer der sådanne organisationer Hope for Paws, hvor de frivillige uegennyttigt er engageret i hjælp til herreløse dyr i den amerikanske by Los Angeles.

Sådan var det også i dette tilfælde. De hastede til for at hjælpe den lille sygdomsramte hund, som var kommet til at bo på gaden, og hovedpersonen var i dette tilfælde en gammel mops. Lille Pipa (for det var det navn, hunhunden fik) blev vækket af frivillige fra organisationen Hope for Paws. I begyndelsen var den en smule skeptisk, men blev hurtigt overbevist om, at dens skæbne hurtigt blev ændret med hjælp fra disse mennesker. Den følte sig pludselig sikker og lykkelig. Se blot den søde og dejlige måde, den viste sin taknemmelighed på overfor redningsfolkene ...

Som det ses på filmen, behøver Pipa ikke længere bekymre sig om noget. Bare der var flere af dens slags organisationer. Del dette med andre, hvis du heller ikke er ligeglad med de herreløse dyrs skæbne!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x