logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Celine Dion og Andrea Bocelli vender tilbage i denne usædvanlig bevægende bearbejdning af deres store hit! Det her vil garanteret aktivere hele dit sanseapparat!

2020-04-22 08:01:38

Det er vist ikke nødvendigt at præsentere den melodi, Celine Dion og Andrea Bocelli optog i 1999. Melodien "The Prayer" er et af de største hits, som disse to usædvanlige kunstnere har skabt.

Nu har værket imidlertid fået en helt ny, men ganske usædvanlig, bearbejdning. En række store kunstnere har besluttet at afholde en fælles koncert for at takke medarbejderne indenfor sundhedsvæsnet. Det foregik indenfor rammerne af koncerten One World. Værket "The Prayer" blev udført sammen med Lady Gagą (som havde fået ideen til hele koncerten) samt John Legend, og ved klaveret sad selveste Lang Lang - en fremragende kinesisk pianist.

Både kunstnerne og tilskuerne befandt sig under hensyntagen til den gældende karantæne derhjemme. Det medfører, at koncerten bliver noget ganske specielt. Hør absolut denne smukke og bevægende version af værket "The Prayer".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x