logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Medarbejderne på hospitalet viser deres respekt for manden, hvis organer har reddet livet for 50 mennesker.

Nogle gange overrasker livet, og tilværelsen er i stand til at skrive de mest forskelligartede scenarier. Der hænder også tilfælde, hvor alt ændres totalt i løbet af et splitsekund. Den 19. juni var en familie i dyb sorg, mens den samme dag var for 50 andre familier en gnist af håb om at kunne vende tilbage til normalt et helbred. .

Den 19. juni spiste Cletus Schnieders – far til tre børn – middagsmad derhjemme. I et vist øjeblik fik han et stykke kød galt i halsen. Da hans kone, Carrie, bemærkede, hvad der var galt, prøvede hun at hjælpe ham. Manden mistede imidlertid bevidstheden, og Carrie tilkaldte en ambulance, men på trods af genoplivningsforsøg genvandt han ikke bevidstheden. Efter to dage på hospitalet konstaterede hospitalets læger hjernedød hos manden.

Cletus ønskede at blive organdonor efter sin død, og Carrie respekterede hans beslutning. Takket være dette modtog hele 50 personer organer fra manden. De har chance for at genvinde deres sundhed.
Medarbejderne på hospitalet Mercy West, hvor Cletus døde, var særdeles rørte over denne historie, og forberedte en helt særlig afsked til ham.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Over 150 personer, medarbejdere fra hospitalet, venner og slægtninge stillede sig i parade langs gangene for at vise en sidste ære til manden, som reddede så mange mennesker. Carrie var særdeles rørt af hele situationen. Hun skrev, at det at følge manden ned gennem gangene var det vanskeligste hun havde foretaget sig i sit liv. Hun tilføjede, at venner og familie erklærede, at det var en ære for dem at kunne deltage i denne afsked. Cletus' lever blev givet til John Mock, far til fire børn. John havde et stort ønske om at møde Carrie og give sin tak for, at han modtog hendes mands lever, og også for at kondolere hende tabet. Carrie samtykkede i at møde ham. Siden da har de været i tæt kontakt med hinanden. Sorg er en særdeles vanskelig periode, men mødet med John blev en stor hjælp for Carrie.

Vi skal bede om at dele dette. Hvis man donerer sine organer efter døden kan det gøre en enorm forskel for mange mennesker, som drømmer om at vende tilbage til et godt helbred. Cletus Schnieders er et fornemt eksempel til efterfølgelse.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x