De her små trick er nogle, alle bør kende! Nummer 8 gjorde, at mine pommes frites er blevet perfekte!
4. Friske æg
Vi gemmer ofte æggene i køleskabet uden æggebakkerne, så når vi kun har nogle stykker tilbage, og vi ikke er sikre på, om de stadig er friske, har vi to løsninger: Vi kan hælde vand over dem i en skål, og de, som hæver sig til vandoverfladen, smider vi ud med det samme. De, der ligger vandret på bunden, er friske. Bemærk! Hvis I ikke har undersøgt friskheden, og ægget efter at være blevet slået ud, har en udflydende blomme, mens hviden ser træt ud – så er ægget måske ikke helt friskt.
5. Få grøntsagerne til at holde sig længere
Hvis du foretrækker at gemme grøntsager i større mængder i køleskabet og i længere tid, efter at de er indkøbt, så pak hver enkel af dem ind i folie. På denne måde forbliver grøntsagerne friske længe, når de ligger i køleskabet.
6. Perfekt bacon
Der er mange af os, der steger bacon på panden, men prøv at lave det i ovnen! Læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir og et stykke madpapir, som suger en del af det overskydende fedt. Steg i nogle minutter ved 220 grader, indtil I opnår den ønskede sprødhed. Efter at stykkerne er stegt, anbringes de et øjeblik på et stykke køkkenrulle, for at komme af med det sidste fedt.