logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun fugtede sine hygiejnebind og frøs dem. Hvad er grunden? Se svaret her!

En ting er at gennemføre en fødsel, noget andet er at vende tilbage til normal form efter fødslen. Såvel de, som har gennemført en naturlig fødsel, og de, som har fået kejsersnit, kæmper med kraftige smerter. Smerter i skeden og underlivet, muskelsmerter eller ondt i brysterne kan holde sig i helt op til 6 uger efter den fantastiske fødsel. Det kan tage særligt lang tid at komme til sig selv efter et kejsersnit. Heldigvis findes der en metode, til at bekæmpe smerterne på! Den unge mor, Elisa Castellanos, deler her sine erfaringer med os.

Elisa fik for nylig sin lille datter, Stella, men på grund af kraftige smerter, var hun ikke i stand til at tage sig ordentligt af barnet. Det var da, kvinden læste om de specielle hygiejnebind, som man kan fremstille derhjemme. Elisa skrev:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Til alle mine gravide veninder og mødre i deres bekendtskabskreds,

lav absolut et særligt hygiejnebind, inden I tager på hospitalet! Det er utroligt lette at fremstille. I kan lave 20 stk. på 5 minutter. De formindsker smerterne, og lindringen føles næsten omgående! I skal bruge:

- hamamelis virginiana (virginsk troldnød),
- aloegel,
- hygiejnebind (jo større, jo bedre),
- lavendelolie (eller en anden velduftende olie – personligt bruger jeg ikke noget for lugtens skyld).

Der er allerede mange kvinder, som har gjort brug af Elisas ide, og hendes post er blevet delt over 123.000 gange! Det er værd at understrege, at alle kvinder kan gøre brug af ideen, ikke kun de, som lige har født, men også de, som har fået foretaget andre gynækologiske indgreb.

Del ubetinget denne artikel med dine kvindelige bekendte!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x