logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Politiet advarer mod en nu virus, som spredes via Facebook. Læs dette og undgå truslen!

Facebook-brugere er glade for portalen, som letter kommunikationen med andre mennesker. En særdeles populær applikation under Facebook er Messenger, som bliver brugt af over en milliard mennesker på jorden. Men netop derfor er platformen også blevet et fremragende medium for bedragere.

Man hører ofte om virus, som spredes gennem Facebook, men den nyeste udvikling repræsenterer en usædvanlig trussel; blandt andet på grund af det sprog, der anvendes. Den besked brugeren modtager, er nemlig skrevet på modersmålet!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hele tricket består i at sende et link til modtageren, som til forveksling minder om et link til en YouTube-film. For imidlertid at få os til at klikke på linket, ledsages det af spørgsmålet: "Er det dig?" eller "Det er vist dig?". Hvis du ser sådan et spørgsmål i et link fra en af dine bekendte, så skal du IKKE klikke på linket . Spørg først den bekendte, linket kommer fra, om det rent faktisk er vedkommende, der har sendt det.
Hvad sker der, hvis du klikker på sådan et link? Virussen vil i dit navn begynde at sende lignende beskeder til dine bekendte. Den kan også bemægtige sig alle de oplysninger, du har på computeren. Husk på, at du kan anmelde alle mistænkelige poster og beskeder til Facebook, sådan at deres specialister kan vurdere den eventuelle trussel. Del venligst dette med andre! >

Dansk politi har endog på twitter offentliggjort en særlig advarsel mod den nye virus. Vi håber, så mange som muligt deler denne post, så svindlen kan blive stoppet!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x