logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Vil du vide, hvordan Jesus virkelig så ud? Der er to vidnesbyrd ... fra børn.

Akiane Kramarik er 22 år gammel, men på trods af sin unge alder er hun allerede en kendt maler og digter. Den Illinois-fødte amerikanske skuespillerinde var kun 3 år gammel da hun begyndte at tale om sine drømme, hvor hun så Jesus! Hendes forældre var forbløffet - de er ateister, og har aldrig fortalt deres datter om religion. Dette er hvad Akians historie:

"Som ateister blev vi overraskede over at høre historien fra vores datter om den anden verden. Da vi spurgte hende, hvordan hun var sikker på at det var en Gud, sagde hun at hun simpelthen følte det, fordi hans stemme var fyldt med ro og fortalte hende, hvad hun skulle gøre og hvordan hun kunne hjælpe. andre mennesker ".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da hun var 8 år gammel malede Akiane Jesus ansigt, og da hendes maleri blev kendt, kontaktede Colton Burpo hende. Der er ham i ser på billedet. Drengen var fire år gammel, da han gennemgik en vanskelig operation, der næsten sluttede hans død. Heldigvis klarede Colton sig og... var sikker på at han havde besøgt himlen, og her Jesus, engle og to familiemedlemmer, der for nylig var død. " Colton forsikrer, at Jesus så identisk ud med manden på billedet, der var malet af Akiane .

Som du kan se, er Akiane i stand til at male smukke portrætter. Jesu ansigt blev malet med stor opmærksomhed på detaljer, og der var hun kun 8 år gammel! På næste side vil du se, hvordan hun og Colton tror at Jesus så ud.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x