logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 9-årige kæmpede i skolen og arbejdede hårdt på familiens gård, som tak gav hans far ham en kuvert, der fik drengen til at græde.

De fleste af os husker folkeskolen som en tid, hvor vi var nødt til at fokusere på undervisning, lektier og mindre gøremål i hjemmet. Normalt var det at holde rent på vores værelse, dække bord eller vaske op. 9-årige Kolt Kyler har meget mere at lave. Efter skole ser han ikke tv eller leger som de fleste børn. Når Kolt kommer hjem og har lavet sine lektioner, så tager han ud og arbejder på familiens gård. Hver dag hjælper han sine forældre uden at klage.

Han elsker at se og spille baseball. Hans favorit hold er Chicago Cubs. Drengen kender statistikkerne for spillerne og resultaterne af alle deres kampe.
Som tak for hans hårde arbejde, fik hans familie en vidunderlig gave idé. Hannah Himes, Kolts søster besluttede sig for at optage hans overraskelse på video og dele den på Twitter.

I videoen ser vi Kolt, og hører ​​hans far:
"I dag var en slags test. Jeg ville vide hvordan du klarer dig, fordi jeg ved, at du er træt. Du har aldrig klaget, og du har gjort alt jeg har bedt dig om."

Efter et øjeblik rakte faren drengen konvolutten, som indeholdt billetter til Chicago Cubs! Reaktionen hos ​​drengen er simpelthen fantastisk! Se selv:

Denne optagelse rørte mange mennesker og tusindvis af dem delte den. En af Cubs spillerne, Anthony Rizzo, fik også set den, og sørgede for at familien fik plads i VIP sektionen og arrangeret et møde med spillerne efter kampen! Hvis nogen fortjener at blive behandlet så godt, så er det er absolut Kolt!

Hvis du blev rørt af historien, så del den på Facebook med venner og familie.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x