logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Han forsøgte at få hjælp, men de andre biler kørte bare forbi. Så kom den sorte bil.

I alles liv er der øjeblikke, hvor man tror, ​​at intet vil blive bedre, og at man ikke kan klare mere. I sådan en situation befinder Eric sig. Og han var den eneste der stoppede for at hjælpe en fremmed mand med en bil som ikke kunne køre.

Eric vidste ikke at føreren af bilen var Hammy - en kendt YouTuber. Hammy havde et skjult kamera og forsøgte at optage hvorden folk gør når de ser nogen som har brug for hjælp. Hans eksperiment viste at vi desværre lever i en tid med såkaldt social ufølsomhed, men Hammy stod ikke der forgæves! Eric en mand med alvorlige forbrændinger stoppede, og fortalte ham sin historie.

For nylig opstod der en brand i Erics hus. Han fik anden samt tredie grads forbrændinger, og i 27 dage blev han holdt i kunstig koma. Hans hund der kunne reddes, døde i flammerne, man den forsøgte at trække ham ud af huset. Eric mistet alt, bortset fra følelsen af at man bør hjælpe andre. Det er derfor han stoppede ved synet af en stoppet bil og ensom chauffører.

Hammy ville virkelig hjælpe Eric. På eget initiativ formåede han at samle penge sammen for at dække udgifter til lægebehandling, hjem og mad. Vi håber at så mange som muligt vil hjælpe Eric, fordi han sikkert uden at tøve ville gøre det for andre.

Værd at dele.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x