logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Redderne kunne ikke holde tårene tilbage, da de ankom til ulykkesstedet.

Ingen elsker os som vores forældre og vores kæledyr. Jesus Hueche fra Argentina ved noget om det. Da han par år siden reddede en hjemløs hund, blev hans liv og hans familie fuldstændig ændret. Den blev det nye medlem. Hunden viste sin påskyndelse af deres store omsorg og kærlighed da Jesus havde en ulykke.

Jesus trimede grene foran huset, da stigen som han stod på faldt sammen og manden faldt med bagsiden af hans hoved ned i asfalten. Efter faldet mistede han bevidstheden. Jesus blev fundet af naboer, der straks tilkaldte en ambulance.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da rederne ankom til stedet, så de noget helt specielt. Tony, familiens hund lå på sin ejer og peb. Den trofaste ven ville ikke at forlade sin herre, selv da han blev kørt bort i en ambulance.

Heldigvis led Jesus ikke alvorlige skader i hverken hovedet eller ryg, så efter et par dage, til glæde for familien og den elskede hund, kunne han vende hjem.

Er det ikke en vidunderlig hund? Hans ejer må være en fantastisk person, hvis hans kæledyr er så tro mod ham. Hvis du kunne lide denne historie så skal du dele den med andre.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x