logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den unge mand bad hende om at holde kæften på barnet. Så sagde hans far noget, og hun kunne ikke skjule sit chok.

Lucy Hatami en nybagt mor til en 8 måned gamle dreng. Efter måneder derhjemme ønskede hun inderligt at gå ned til restauranten. Derfor klædte hun sin sin på og tog ham ned på hans første besøg på stedet.

Kvinden havde fundet en rolig restaurant, hvor den i morgentimerne ikke var overfyldt. Desværre skete der efter et stykke tid det, hvad hun frygtede. Hendes søn begyndte at græde og skrige.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter flere mislykkede forsøg på at berolige drengen overhørte hun en ung mand ved nabobordet sige "Jeg ville ønske hun endelig kunne berolige den." Før den chokerede kvinde kunne svare, slog faren til den fræke unge mand ham på øret og sagde noget, der gjorde et så stort indtryk på kvinden, at hun skrev det på Facebook.

Den ældre mand fik nok og sagde: "Tror du at du var bedre? Du var en forkælet snotvalp, og nu stopper at at opføre dig som en gris, du undskylder og købe hendes morgenmad, ser du ikke at hun har hænderne fulde?!"
Lucy var imponeret over, at denne mand stadig kunne huske hvad det vil sige at være en forælder til et barn, selv om hans søn var mindst 20 år.

Bifald til Herren! Sommetider skal børn gøres opmærksom på, selv når de ser ud til at være store, så skal de skal vide, hvordan man opfører sig. Del denne artikel, hvis du er enig!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x