logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Se hvad der sker, når du spiser 3 dadler om dagen. Det havde jeg ikke den fjerneste ide om!

Dadler er ikke noget vi indtager så meget på vores breddegrader, og det er synd! De er særdeles sunde, hvilket vi vil overbevise jer om i det følgende. Disse kernefrugter har en frelsende indflydelse på vores organisme, og deres søde smag gør alle glade :)

1. Dadler har en fremragende indflydelse på blodkanalerne. De hjælper med at gøre dem rene, så ved regelmæssig indtagelse af disse kernefrugter formindskes risikoen for åreforkalkning og hjerteanfald.
2. Frugterne hjælper leveren i kampen mod toksiner. Leveren kommer til at fungere effektivt, og blive mindre anstrengt, hvorfor man bliver mindre modtagelig for sygdom.
3. Dadler er en rig kilde til kalium, så det har en fremragende indflydelse på hjertet. Samtidigt hjælper det med at nedsætte mængden af det såkaldt dårlige kolesterol, som ofte er årsagen til problemer med dette vigtige organ.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

4. Dadler er rige på vitamin A! Disse vitaminer beskytter vores øjne, og regenererer hornhinden. På grund af lutein beskytter dadler os mod de skadelige virkninger af UV-stråler.
5. Interessant nok virker dadler også som smertestillende middel. De hjælper også med at mildne opsvulmede steder, og de bekæmper infektioner i organismen.

6. Nogle dadler og lidt mandler samt nødder er et mellemmåltid, der er fyldt med energi! Det sunde sukker giver masser af kræfter, og derved stimulerer vi hjernens arbejde. Dadler er et obligatorisk element i sportsfolks diæt i
7. Vidste I at de uskyldigt udseende dadler er gode for fordøjelsen? På grund af de mange aminosyrer er det lettere for organismen at udskille affaldsstoffer. Dadler er også en kilde til protein.
Det var en lille dadelpræsentation, tror I at I begyndere at spise dadler lidt oftere?

Værd at lade gå videre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x