logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Chaufføren så et blødende og vaklende 5-årigt barn. Da han nærmede sig reagerede hans mave med en hysterisk krampetrækning!

Sådan en dag var der ikke nogen der forventede at der skulle ske en ulykke: solen skinnede, sigtbarheden var perfekt, men desværre var det den menneskelige faktor der gjorde udslaget. Angela Shymanski var ude og køre med sine to børn i den canadiske by Prince George. Angela er svømmelærer og mor til femårige Lexi og den nyfødte Peter. Kvinden var så træt, at hun...... faldt i søvn bag rattet. Det som skete bagefter, var frygteligt!

Bilen faldt ud over en skrænt, og efter et frit fald på 12 meter ramte den et træ. Angela hamrede hovedet ned i rattet og mistede bevidstheden. Ud over overfladiske blødninger var Lexi imidlertid ikke alvorligt såret. Hendes tre måneder gamle bror begyndte at græde. Bilen standsede på en stejl klippeskrænt, hvor den ikke kunne ses fra vejen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det var da Lexi besluttede at foretage sig noget helt fantastisk! Hun vidste at hun på en eller anden måde måtte hjælpe moren og broren, så hun steg forsigtigt ud af bilen, og begyndte at kravle og af den stejle klippe!

Vi ved ikke hvorfra en femårig fik al det mod og de kræfter. I henhold til psykologer er det er forholdsvist normalt fænomen – et kraftigt adrenalinchok og bekymring for de nærmeste gjorde at Lexi simpelt hen vidste, hvad hun skulle gøre. Da det var lykkedes hende at komme op på vejen, troede den forbikørende chauffør ikke sine egne øjne!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x