logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

I henhold til en sandsigerske, som indtil dato har leveret fejlfrie forudsigelser, vil der udbryde krig til næste år.. Og det er kun begyndelsen på hendes frygtelige åbenbaring!

Bedstemor Vanga fra Bulgarien var en af de kendteste og mest anerkendte sandsigere i verden. Det var hende der forudsagde Stalins død, 1. Verdenskrig og angrebet på World Trade Center i 2001. Og det er ikke alt, hvad kvinden afslørede, inden hun døde i 1996...

Den blinde kvinde med de usædvanlige evner forudsagde at... Europa er færdig. I henhold til hende vil islamisterne angribe os næste år, og krigen slutter endeligt i 2043, hvor Rom bliver erobret.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Herudover forudsagde hun at Kina i 2018 bliver verdens stærkeste magt, i 2023 vil jordens bane ændre sig en smule, og i 2025 bliver Europa for alvor overbefolket. Og det slutter ikke her...

I henhold til Vanga vil der i 2028 blive opdaget en ny energikilde, og menneskeheden kommer til at slås med en alvorligt fødevaremangel. I 2033 vil vandstanden i have og oceaner stige, for isbjergene smelter. Der vil i 2046 se et væsentligt spring frem indenfor medicin – det vil lykkes at "producere" alle organer i den menneskelige krop.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x