logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

I henhold til en sandsigerske, som indtil dato har leveret fejlfrie forudsigelser, vil der udbryde krig til næste år.. Og det er kun begyndelsen på hendes frygtelige åbenbaring!

Der er flere dårlige nyheder: I 2066 vil Rom blive angrebet af USA, og i 2076 vender kommunismen tilbage i Europa. I 2088 opstår en underlig sygdom, som medfører at organismen hurtigt ældes (men allerede fra 2097 vil sygdommen kunne helbredes!). Men bemærk dette! I 2111 vil mennesker ændres til robotter. Den videnskabelige udvikling er vist på galt spor... I 2123 udbryder den næste krig. Og lidt senere, for i 2125 vil man i Rumænien se... tegn fra rumvæsner!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Fra 2130 vil folk kunne leve under vandet. I 2164 opstår der et dyr som er halvt menneske. I 2167 opstår en ny religion, som meget hurtigt tiltrække enorme menneskemængder, og i 2170 kommer en mægtig tørke. I 2185 vil kolonien på Mars fremsætte ønsket om uafhængighed fra jorden... Derefter bliver det heldigvis ganske behageligt (i det mindste for en kort bemærkning).

Efter Vangs mening vil folk fra 2195 og gennem de næste mange år ikke mangle noget; hverken mad eller energi. I 2201 vil det blive skrækkeligt koldt. Herefter ved vi ikke præcist hvad Vang har i tankerne, men i 2221 vil folk foretage sig noget frygteligt for at finde rumvæsnerne. De modtager deres straf for dette, og kommer i 2256 tilbage til jorden medbringende en dødelig sygdom.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x