logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Enhver mor, som har en søn, bør læse dette

En bestem mor har tre drenge og ikke en eneste datter. Hun har ofte hørt folk sige: Åh, tre drenge! Heldigt (skolelærer), eller jeg vil ikke have endnu et barn, fordi jeg vil ikke ende som dig (en anden mor til to drenge), eller når min mor var syg, tog min søster sig af hende. Dine sønner vil ikke gøre det for dig (faren til en babysitter).

Nogle gange frøs hun, og vidste ikke, hvad hun skulle sige, og nogle gange svarede hun igen. Senere besluttede hun at skrive nogle tanker ned om de gode ting ved at være mor til udelukkende drenge, såvel som de udfordringer, der møder hende.

1. Du er deres første kærlighed. . Man kan ikke vikle sig ud af denne her. D Du forelsker dig i dine sønner og de i dig på den sundeste måde man kan forestille sig. Min søster (mor til udelukkende piger) ville blive forbavset når mine små drenge plukkede blomster til mig eller kælede mig i håret. De lærer at elske kvinder -- og hvordan man bliver elsket af kvinder -- fra dig.

2. Du er deres forbillede. Viser du dem dine forventninger til respekt og venlighed? Det er aldrig for sent at vise dem, at du forlanger at blive behandlet godt af dem, deres anden forælder og andre i verden. Drenge med stærke, selv-respekterende mødre vil søge efter en lignende kvinde at blive partnere med -- og vil være bedre partnere for dem.

3. Du vil fortryde ting . Jeg råbte. Meget. Mine sønner var meget tæt på den samme alder, og var høje på energi og fest og ballade -- mens jeg var lav på tålmodighed. Jeg ønsker, at jeg havde givet mig selv flere timeouts for at samle tankerne.

4. Du kan måske undre dig over din datter . Hvordan ville hun have set ud/lydt/opført sig? En ukendt sti får os til at overveje "hvad nu hvis"erne. Der kan være øjeblikke hvor du ser en lille pige og tænker, hun ligner hun kunne være min, og du føler et lille stik. Bare rolig, det vil forsvinde. Det lover jeg.

5. Du har ikke pigedrama . Åh angsten af det hele! Jeg er taknemlig for jeg ikke skal styre dramaet i at have en datter. Det hun-sagde-han-sagde, tårerne, humørsvingningerne. Drenge har deres eget sæt af problemer (tro mig), men de holder ofte den følelsesmæssige rutsjebane af teenagelivet tættere til sig selv.

6. At have sønner kan klæde dig. Det tog år at indse, men jeg ved nu at det passede godt til mig at opdrage drenge. Jeg kan virkelig godt lide at have min alenetid, og mødre til piger har bare ikke ligeså meget. Da min ældste var en ung teenager, sagde han, "Mor jeg ville ønske du havde en datter. En du kunne lave manicure og lignende ting med, så du ikke skulle gå alene". Hvad han ikke indså var, at det de øjeblikke var min flugt. Jeg elskede, at jeg ikke behøvede at tage et barn med, når jeg ville lave ”pige” aktiviteter.

7. De er (i en vis grad) mere sikre . Min 20-årige søn tog en Uber til byen for leden aften. Ville jeg lade en datter blive kørt af en fremmed alene om natten? Fandme nej. Selvfølgelig kommer drenge i deres egen form for ballade, og kan også være ofre, men piger er meget mere sandsynlige for at blive krænket eller overfaldet. Jeg vil stadig bekymre mig om mine sønner, men jeg bekymrer mig mindre (og lærer dem at respektere kvinder, så andre mødre kan bekymre sig mindre for sine døtre).

8. Du vil altid føle sådan her for dem. Den fredfyldte lykke af at se dem sove? Tjek. Det spring I dit hjerte når de træder ind I rummet? Tjek. Den moderlige begejstring du får af deres drengede, bjørneagtige kram? Tjek. De vil altid være dine små drenge uanset hvor store de bliver. En af mine er 1,96 m høj, og jeg ser stadig hans lille barneansigt når jeg ser (op) på ham.

9. Accepter udfordringerne. At opdrage gode mænd er en dejlig og hæderlig ting. Mænd som er blide, venlige og plejende. Mænd som behandler kvinder og børn godt. Mænd som vil blive elskende og hengivne ægtemænd. Dette er et overvældende ansvar, men du er klar til det. Du er givet denne fantastiske mulighed. Nyd den. Ej den. Og opnå belønningerne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

At være mor er altid en udfordring. Del disse tanker med andre mødre. I sidste ende, uden jer, ville verden være meningsløs.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne