logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Han smed hunden ud af bilen og kørte videre... Det, som skete bagefter, er et virkeligt mirakel!

Den optagelse, som politiet registrerede, kan få dit hjerte til at briste. Der er nogle mennesker, der simpelt hen er modbydelige. I den amerikanske stat Kansas, på et sted som folk ofte bruger til ulovligt at komme af med deres affald, installerede politiet kameraer, for på den måde at forebygge, at folk smed affald der. Der var imidlertid ikke nogen, som forventede, at man ville dumpe en... hund. Da politiet havde gennemset optagelserne, informerede de omgående den del af kommunalforvaltningen, som beskæftiger sig med at redde dyr. Fra det øjeblik, hvor optagelsen blev taget, og til politiet gennemså den, var der gået 8 dage. Heldigvis fandt redderne den udsultede og skræmte hund i nærheden af det sted, hvor den var blevet smidt ud. Den troede stadig på, at dens ejer kun var kørt et øjeblik, og at han snart ville komme tilbage. Man må være hjerteløs for at optræde på den måde.

Heldigvis for hunden sluttede historien på en virkelig uventet og vidunderlig måde.

Politiet tjekker rutinemæssigt, om der er nogen, som ulovligt efterlader affald. De så, hvordan nogen smider en hund ud af bilen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Derefter ser man, hvordan bilen helt roligt kører videre og efterlader hunden.

Redningstjenesten fandt hunden 8 dage senere. Den var udsultet, men den ventede stadig trofast på sin ejer. Hunden fik navnet Mojave og kom hen på KC Pet Project internatet. Men det smukkeste er det, som skete, da Mojave ankom på internatet.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x