logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Vi har ikke lært noget som helst; det er os, der er en virus! Dette billede viser direkte og rammende menneskets indflydelse på planeten.

2020-06-29 14:06:25

Der er vist ikke mange, som på en eller anden måde ikke er ramt af coronaepidemien. Mange mennesker er blevet syge, og millioner har måttet blive hjemme eller ændre deres normale rutiner. I en periode har det heller ikke været muligt at gøre brug af skove eller strande. Det har selvfølgelig også haft sine positive sider.

Den periode, hvor vi måtte tilbringe mere tid derhjemme, har for naturen været en periode, hvor den har helet sine sår. Der er masser af billeder, som viser, hvordan naturen er livet op under menneskets fravær.

Nu er vi vendt tilbage igen. Det kan man se næsten omgående, ved at lægge mærke til affaldet, som desværre altid er menneskets trofaste følgesvend.

En indbygger i Brasilien - Syd Jasmim - har anbragt et billede på sin profil, som på glimrende vis illustrerer menneskets indflydelse må miljøet. Han har underskrevet fotografiet med - "Vi har ikke lært noget, det er os, der er en virus".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x