logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette billede af en nyfødt som holder i en spiral i hånden har vakt en hel del interesse i hele verden!

2020-07-20 09:55:24

Livet kan nogle gange give gevaldige overraskelser! Det fandt denne 34-årige kvinde fra Vietnam ud af. Eftersom hun tidligere havde født to børn, besluttede hun sig for at benytte spiral for ikke at blive gravid igen. Spiral anses normalt som et effektivt svangerskabsforebyggende middel. I dette tilfælde svigtede det imidlertid.

Det var en sund og frisk dreng, som kom til verden på Hai Phong-hospitalet i Vietnam, og under fødslen kom spiralen ud af kvindens krop sammen med den lille dreng. Fødselssygeplejersken Tran Viet Phuong, som modtog den lille, besluttede at tage et billede af barnet, som havde et fast greb om spiralen, der i dette tilfælde ikke havde virket efter hensigten. Og således opstod dette atypiske billede.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I henhold til internetsiden Ladbible forklarede Tran Viet Puoang, at hun troede det ville være et spændende billede, men hun havde ikke forventet, at det ville bringe en sådan furore på internettet.

En spiral er et svangerskabsforebyggende middel, som anbringes i kvindens livmoder. Dens virke består i at ændre konsistensen af sædcellerne, hvilket forsinker deres bevægelse; tilstedeværelsen af spiralen gør, at de ikke når op i livmoderen eller ud i æggelederne og kan befrugte ægget. Det antages, at omkring 160 millioner kvinder i hele verden anvender spiral.

Vi venter spændt på jeres kommentarer. Hvad synes I om sådan et billede?

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x