logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette er en liste over ting, som du omgående bør holde op med at gøre mod dig selv

Marc og Angel er to passionerede forfattere, som på deres blog har givet en liste på 30 ting, som de bør holde op med at gøre mod sig selv:

1. Hold op med at tilbringe tid med de forkerte mennesker. Livet er for kort til at sidde fast med mennesker, som suger lykken ud af dig. Hvis nogen ønsker dig i deres liv, vil de gøre plads for dig. Du bør ikke skulle kæmpe for at få en plads. Pres aldrig nogensinde på for at være med nogen, som konstant overser din værdi. Og husk på, dine ægte venner er ikke de, som står ved din side, når du er på toppen, men de som står på din side, når du er længst nede.

2. Hold op med at flygte fra problemerne. Gå til dem. Nej, det bliver ikke nemt. Der er ingen mennesker i verden, som er i stand til ubesværet at klare alle de stød, som skæbnen giver. Vi skal ikke kunne klare problemerne omgående. Det er ikke sådan, vi er konstrueret. Faktisk er vi konstrueret sådan, at vi bliver oprørte, kede af det, sårede, snubler og falder. For det er hele formålet med livet – at se problemer i øjnene, lære, tilpasse sig, og løse dem med tiden. Det er det, som endeligt former os, til de mennesker vi bliver.

3. Lad være med at lyve for dig selv. Du kan lyve for alle andre mennesker, men du kan ikke lyve for dig selv. Vores tilværelse bliver kun bedre, når vi tager chancer, og den første og vanskeligste chance er, at være ærlige overfor os selv.

4. Hold op med at placere dine egne behov nederst i bunken. Det mest smertefulde er, når du mister dig selv i processen, hvor du elsker en anden for meget, og glemmer, at også du er noget specielt. Ja, vi skal hjælpe andre, men du skal også hjælpe dig selv. Hvis der nogen sinde har været et øjeblik, hvor du bør følge dine følelser, og gøre noget der er vigtigt for dig, så er dette øjeblik indtruffet nu.

5. Hold op, med at prøve at være nogen, du ikke er. En af de største udfordringer i livet er at være dig selv i en verden, som prøver at få dig til at være ligesom alle andre. Der vil altid være nogen, som er smukkere, klogere eller yngre end du, men de vil aldrig blive dig. Lad være med at lave om på dig selv, for at få folk til at kunne lide dig. Vær dig selv, så vil de rigtige mennesker elske dit virkelige jeg.

6. Hold op med at holde fast i fortiden. Du kan ikke påbegynde næste kapitel i dit liv, hvis du bliver ved med at genlæse det foregående.

7. Hold op med at være bange for at lave fejl. Når man foretager sig noget, og laver det forkert, er man mindst 10 gange mere produktiv, end når man intet laver. Enhver succes har en lang hale af fejl bag sig, og hver fejl leder mod succes. Du vil komme til at fortryde ting du IKKE gjorde, langt mere end ting du har gjort.

8. Hold op med at anklage dig selv for gamle fejl. Måske elsker vi den forkerte person, og måske græder vi over de forkerte ting, vi har foretaget os, men uanset hvordan tingene går galt, er der en ting, som er sikker; fejl hjælper os med at finde den person og de ting, som er rigtige for os. Vi laver alle fejl, kæmper, og fortryder endda ting vi har lavet. Men du er ikke dine fejl, du er ikke dine kampe, du er her NU, med evnen til at forme din dag og din fremtid. Enhver lille ting som er sket i dit liv, forbereder dig til det øjeblik, som vil komme i fremtiden.

9. Hold op med at prøve at købe lykken. Mange af de ting vi drømmer om, koster mange penge. Men sandheden er, at de ting som virkelig giver os glæde er ganske gratis – kærlighed, latter og arbejde med det, vi drømmer om.

10. Hold op med kun at kigge efter lykke hos andre. Hvis du ikke er tilfreds med, hvem du er inde i dig selv, så vil du heller ikke være tilfreds i et langtids forhold med nogen andre. Du må først skabe stabilitet i dit eget liv, før du kan dele det med en anden.

11. Lad være med at være ligeglad. Lad være med at tænke for meget, ellers skaber du et problem, som ikke eksisterede tidligere. Evaluer situationer og tag beslutsomme handlinger. Du kan ikke ændre det, som du nægter at konfrontere. Fremgang involverer risiko. Afgræns dig! Du kan komme videre til næste base, med foden på den første.

12.Hold op med at tro, at du ikke er klar. Der er aldrig nogen, som føler sig 100% klar, når muligheden viser sig. Eftersom de fleste af de muligheder der viser sig i livet kræver, at vi fjerner os fra vores sikkerhedszone, betyder det, at vi ikke føler os sikre i starten.

13.Hold op med at være i forhold af de forkerte årsager. Forhold til andre skal vælges klogt. Det er bedre at være alene, end at være i det forkerte selskab. Der er ikke nogen grund til at skynde sig. Hvis noget skal komme, så vil det komme – når tiden er inde, med den rigtige person og af de bedste årsager. Bliv forelsket, når du er klar, ikke når du føler dig ensom.

14.Hold op med at afvise nye forhold, bare fordi de gamle ikke gik som forventet. Du vil indse, at der er et formål med alle du møder i livet. Nogle prøver dig af, nogle vil bruge dig, og nogle vil lære dig noget. Men det vigtigste er, at nogle vil bringe det bedste frem i dig.

15. Hold op med hele tiden at konkurrere med alle andre. Lad være med at bekymre dig om, hvad andre gør bedre end dig. Koncentrer dig om at slå dine egne rekorder hver dag. Succes er udelukkende en kamp mellem DIG og DIG SELV.

16. Hold op med at være misundelig på andre. Misundelse er den kunst at se på, hvad andre har, i stedet for at se på, hvad du selv har. Tænk på, hvad du har, som alle andre gerne vil have?

17. Hold op med at brokke dig og beklage dig over din skæbne. Livets op- og nedture opstår af en enkel årsag – for at du går i den retning, der er beregnet for dig. Du ser og forstår måske ikke alt i det øjeblik det sker, og det kan også være en vanskelig omgang. Men tænk tilbage på de negative nedture, du har haft i fortiden. Du vil ofte opleve, at netop de førte dig til et bedre sted, person, sindstilstand eller situation. Så smil! Lad alle vide, at du i dag er langt stærkere, end du var i går, så bliver du stærkere!

18. Hold op med at hade. Lev ikke dit liv med had i hjertet. Slutresultatet bliver, at du skader dig selv mere, end de mennesker du hader. Tilgivelse er ikke det samme som at sige, "Det er ok hvad du gjorde mod mig." Det er at sige, "Det du gjorde, skal ikke ødelægge min lykke for al fremtid." Tilgivelse er svaret … Lad det passere, find fred, frigør dig selv! Og husk, tilgivelse er ikke kun til andre mennesker, det er også for dig selv. Hvis du har behov for det, så tilgiv dig selv, gå videre, og prøv at være bedre næste gang

19. Lad ikke andre bringe dig ned på deres niveau. Lad være med at gå ned på et andet niveau, for at tilpasse sig de, som nægter at hæve deres.

20. Hold op med at spilde tid på at forklare dig for andre. Dine venner har ikke behov for det, og dine fjender tror ikke på dig alligevel. Bare gør det, som du dybt inde i dig selv ved, er det rigtige.

21. Lad være med at foretage dig det samme igen og igen, uden lige at stoppe op en gang i mellem. Tidspunktet hvor du skal standse op og tage en dyb indånding er, når du ikke har tid til det. Hvis du bliver ved med at gøre, hvad du gør, bliver du ved med at få, hvad du får. Nogen gange er du nødt til at have lidt afstand, for at kunne se tingene klart.

22. Hold op med at overse det smukke i de korte øjeblikke. Nyd de små ting, for en dag kommer du måske til at kigge tilbage kun for at opdage, at det var store og væsentlige ting. De bedste øjeblikke i dit liv vil være de små, navneløse øjeblikke, når du udveksler et smil med noget, som er vigtig for dig.

23. Lad være med hele tiden at prøve at lave alt perfekt. Den virkelige verden belønner ikke perfektionister, den belønner folk, der får tingene gjort.

24. Hold op med at forfølge den vej, hvor der er mindst modstand. Livet er ikke nemt, særligt ikke når du planlægger at opnå noget, der er værd at arbejde for. Lad være med at vælge den nemmeste vej. Foretag dig noget ekstraordinært!

25. Lad være med at opføre dig som om alt var i orden, hvis det ikke er det. Det er ok, hvis man går ned for en kort bemærkning. Du behøver ikke altid lade som om, du er stærk, og der er heller ikke noget behov for konstant at bevise, at alt går som smurt. Lad være med at bekymre dig om, hvad andre mennesker tænker – græd, hvis du har brug for det – det er sundt at komme af med sine tårer. Jo hurtigere du gør det, jo hurtigere bliver du i stand til at smile på ny.

26. Hold op med at anklage andre for dine egne problemer. Grænsen for hvor langt du kan nå med dine drømme, afhænger af, i hvilket omfang du kan tage ansvar for dit eget liv. Når du anklager andre for det, som du gennemlever, afviser du dit eget ansvar – du giver andre kontrol over den del af dit liv.

27. Lad være med at prøve at være alt for alle. Det er umuligt at opfylde, og hvis du prøver, brænder du ud. Men det KAN ændre verden, hvis du kan få et menneske til at smile. Måske ikke hele verden, men deres verden. Så prøv at indskrænke dit fokus en smule.

28. Hold op med at bekymre dig. Bekymringer vil ikke fjerne morgendagens problemer, men de vil fjerne øjeblikkets glæde. En måde at undersøge om noget er værd at gå og spekulere på, er at stille sig selv spørgsmålet: “Vil dette have nogen betydning om et år? Tre år? Fem år?” Hvis ikke, så er det ikke noget, som det er værd at bekymre sig om

29. Fokuser på det, som du ønsker skal ske. Positiv tænkning er spydspidsen for enhver stor succeshistorie. Hvis du vågner op hver morgen med den tanke, at i dag vil noget vidunderligt ske i dit liv, og du er opmærksom på dette, så vil du ofte se, at du har ret.

30. Hold op med at være utaknemmelig. Uanset hvor godt eller dårligt du har det, så vågn op hver morgen, og vær taknemmelig for livet. Et eller andet sted er der en eller anden som desperat kæmper for deres liv. I stedet for at tænke på hvad du mangler, så prøv at tænke på hvad du har, som alle andre mangler.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Føler du dig inspireret? Del dette på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x