logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Et bevægende billede, der viser, hvordan en hund trøster en sygeplejerske, som er helt færdig efter en hård vagt.

2020-04-12 16:35:36

Hunde har en mærkbar indflydelse på mennesker, hvilket er blevet bekræftet af talrige videnskabelige undersøgelser. Der er derfor stadig flere terapeuter, som anvender hunde i deres arbejde. Særligt trænede terapeutiske hunde virker på forskellig måde på mennesker: deres tilstedeværelse er i stand til at nedsætte blodtrykket og pulsen, bekæmpe følelsen af stres, aggressioner eller uro og give en betydelig forbedring af patientens selvværd

Wynn er netop sådan en hund. Den har flere gange bevist, at den er i stand til at holde selv de største kriser nede. Wynns aktuelle arbejde består i at glæde og støtte sygeplejersker og medicinsk personale under deres indestængte kamp mod coronavirus. Den arbejder i den amerikanske by, Denver, og dens træner hedder Susan Ryan, der ligeledes arbejder som læge på skadestuen på hospitalet Rose Medical Center. Den aktuelle situation forbundet med coronavirus, en følelse af magtesløshed og daglig kontakt med døden gør, at meget medicinsk personale har svært ved at klare det psykisk. Selskabet af en hund hjælper rigtigt meget, særligt efter at de har haft vagt på intensivafdelingen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Vi ønsker Wynn en masse succes med sit arbejde med at støtte hospitalets medarbejdere i deres enorme kamp om at redde menneskeliv.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x