logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den enlige mand adopterede en pige med Downs syndrom, efter at hun var blevet afvist af 20 familier.

2019-09-21 09:35:50

Alba havde ikke nogen let start i livet. Pigen blev født med et ekstra kromosom 21 - med andre ord - Downs syndrom. Desværre ønskede hendes biologiske mor ikke at opfostre hende, og gav hende derfor væk til adoption. Hele 20 familier fik tilbuddet om at adoptere Alba, men de afviste alle sammen tilbuddet.

Da Alba var blot 13 dage gammel, blev hun adopteret af en ... enlig mand! Luca Trapanese er italiener, og på trods af det faktum, at han levede alene, ønskede han at adoptere pigen.

Som det angives i BBC udgav den 41-årige Luca for nylig en bog med titlen "Nata per te" ("Født til dig"), hvor han beskriver sine erfaringer med at være erstatningsforælder. Alba blev adopteret i 2017.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Sagen om Lucas adoption af Alba blev af endnu en grund diskuteret højlydt. Luca er homoseksuel, og derfor mener mange, at han ikke bør have ret til at adoptere. Som han selv udtrykte det i et radiointerview, er hans tilfælde usædvanligt, da han modsætter sig traditionelle stereotyper vedrørende familie, faderskab og religion. Luca har i mange år arbejdet med støtte til handicappede og uhelbredeligt syge.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x