logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden offentliggjorde et billede fra ulykken på Facebook. Den beskrivelse han giver af billedet, gør, at jeg ryster over hele kroppen!

2019-09-27 15:48:18

Ulykker i trafikken er desværre en relativt hyppig årsag til død eller kvæstelser. Bilisterne er trods alt kun mennesker, og de er derfor nogen gange trætte eller åndsfraværende. Der er også store problemer med berusede bilister. Med den teknologiske udvikling opstår der imidlertid en ny type bilister eller situationer, som medfører ulykker.

Det er alt sammen på grund af mobiltelefoner. Det er naturligvis udstyr, som hyppigst er til god hjælp for os, eller nogen gange endda livreddende. Når vi er i en livstruende situation, er vi altid i stand til at tilkalde hjælp. De har imidlertid også deres mørke sider.

Bilister, som anvender telefonen under kørslen, særligt når de skriver beskeder, er en potentiel trussel i trafikken.

Michael A. Swart Senior har på Facebook offentliggjort et billede fra en færdselsulykke, hvor der ses en bil, der bogstaveligt talt har boret sig ind i en lastbil. Det er imidlertid den kommentar, som er anbragt i forbindelse med billedet, der gør, at man bliver virkelig chokeret.

”Kvinden holder fortsat telefonen i hånden. En enkelt besked var årsag til afslutningen på tre liv. Vis dette til jeres børn”.

Vi skal bede alle trafikanter - lad være med at skrive beskeder, når I kører bil. Det kan have frygtelige følger. Del venligst dette med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x