logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moren offentliggjorde nogle bevægende billeder af datteren, som er i gang med at trøste sin bror, der lider af leukæmi.

2019-09-13 05:48:23

Kræft hos børn er en af de frygteligste ting, man kan forestille sig. For mange familier er det imidlertid en del af dagligdagen.

Da Beckett Burge var to år gammel, blev det i april 2018 konstateret, at han led af lymfatisk leukæmi (CLL). Drengen tilbragte mange måneder på hospitaler, hvor han modtog den ene kemoterapibehandling efter den anden.

Hans mor, Kaitlin Burge, besluttede sig for at tage et billede, for at vise, hvor uegennyttig og enorm en kærlighed, der binder hendes familie sammen i disse vanskelige øjeblikke. Kaitlin tog et billede, hvor vi kan se Becketts søster, den femårige Aubrey, der står ved siden af broren og trøster ham, mens han er ved at kaste op.

Pigen forstår endnu ikke fuldt ud, hvad der egentligt sker med hendes lillebror. Men vi er vidner til, hvilke enormt stærke bånd der er mellem disse søskende.

Deres mor hævder, at der mellem søskendeparret eksisterer "en helt usædvanlig forståelse". Hun ønskede at vise verden, hvor vigtigt det er, at familien bærer al modgang i fællesskab. Hun skrev: "Hun vidste ikke, hvad der sker, men huskede, at når hun havde det dårligt, så gned vi hende altid på ryggen og forklarede, at alt bliver godt igen. Nu var det hende, der gned brorens ryg og fortalte ham, at alt bliver godt, bagefter vaskede hun hans mund og hjalp ham med at vaske hænder”.

”Umiddelbart efter hjalp hun ham med at komme ind i det store værelse og anbringe sig på sofaen. Hun spurgte, om hun må gøre rent på toilettet, men jeg sagde til hende, at hun skulle sidde med broren, for rengøring af toilettet hører ikke til hendes opgaver”.

Kaitlin beskrev det som en enorm kærlighed mellem de to søskende. Hun understregede, at fire- eller femårige børn bør lege i gården med kammeraterne. Og Aubrey følte det som en pligt at være sammen med sin lillebror og tage sig af ham.

Vi ønsker Beckett alt muligt godt og det bedst mulige helbred, det ville være skønt, hvis han overvandt sygdommen og kunne lege ubekymret, lige som sin søster.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x