logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Lægerne er stadig i chok, efter at en 11-årig pige med en aggressiv kræftform på forunderlig vis pludselig blev rask.

2019-09-10 17:26:22

På trods af fremgang indenfor viden om kræftsygdomme, er det fortsat en af de frygteligste sygdomme, der findes. Særligt når det vedrører børn. Der er imidlertid tilfælde, som efterlader selv læger i dyb forbløffelse.

Denne historie begyndte, da den 11-årige Rosli Doss fra Texas pludselig fik problemer med synet, ikke var i stand til at synke og fik problemer med at gå. Lægerne begyndte at søge efter årsagerne til pigens forværrede helbredstilstand. Det viste sig desværre, at pigen led at en sjælden form for hjernekræft - Diffus Intrinsic Pontine gliom (DIPG). Diagnosen blev bekræftet af flere uafhængige hospitaler. Der var ikke nogen mulighed for at operere, så lægerne måtte gøre brug af den eneste mulige behandlingsform - strålebehandling.

Roslis forældre - Scott i Gena - kunne kun se på, hvordan deres elskede pige bravt udholdt terapien. De besluttede imidlertid at gøre det eneste, som faldt dem ind - at lade Gud våge over barnet. Hver dag bad de intenst til Vorherre om at den unge pige måtte genvinde sit helbred.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den efterfølgende magnetresonans viste imidlertid et mirakel. Der var ikke noget spor tilbage af kræften. Lægerne er ikke helt klar over, hvordan pigen pludselig blev rask. Forældrene tror imidlertid på, at det var på grund af deres bønner, at Gud gav helbredet tilbage til datteren.

"Vi gør det hver dag" - fortalte Roslis mor, Gena, i et interview - "og det var netop Gud, der helbredte Rosli". Teenageren kan nu glæde sig over at have genvundet helbredet, og hun gør selvfølgelig brug af det med alt hvad hun kan. Det er pragtfuldt, at der kan ske sådanne mirakler, som Roslis historie viser. Det giver håb til millioner af mennesker, som kæmper med lignende sygdomme.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x