logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Umiddelbart inden de blev ramt af Orkanen Dorian, gav kvinden husly til næsten HUNDREDE hjemløse hunde i sit hus!

2019-09-07 07:38:39

Kvinden bor på Bahamas, og hun besluttede sig for at give husly til 97 hjemløse hunde i sit hus, alt sammen for at redde dem fra den hærgende orkan.

Orkanen Dorian hører til femte kategori orkaner, som er den højeste klassificering i forhold til styrke, og sådanne orkaner fører ødelæggende vinde og regn med sig. Efter at have ramt Bahamas er mindst 5 mennesker døde på øerne.

Chella Phillips bor i hovedstaden Nassau, og til dagligt arbejder hun i en organisation, som beskæftiger sig med at redde dyr i nød. Da der indkom information om den forventede orkan, gav kvinden husly til 97 hjemløse hunde! På denne måde gav hun dem en chance for at klare sig igennem denne frygtelige naturens hærgen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Chella stillede billederne til rådighed på sin Facebook-profil. Her ses det, hvordan hundene optager alle hendes værelser, inklusive den ledige plads under sengene.

Da orkanen ramte øerne anbragte Chella en opdatering, hvor hun beskrev, hvordan hendes hjem var blevet delvist oversvømmet. Selv tre aktive pumper var ikke i stand til at pumpe alt vandet væk. Hun og hendes bror havde næsten ikke sovet om natten, for de havde været travlt beskæftiget med at redde huset og berolige de rædselsslagne hunde.

Heldigvis kom der til sidst gode nyheder. Faren er nu drevet over for både Chella og hendes bror samt alle 97 hunde. Imidlertid har de en masse arbejde for sig, for der skal genopbygges efter de ødelæggelser, som orkanen har forårsaget.

Det er vidunderligt, at der i verden findes sådanne mennesker som Chella, mennesker som er i stand til at give sig helt hen, for at sørge for at andre skabninger kan være i sikkerhed.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x