logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den seksårige pige smed et nyt penalhus i skraldespanden, så moren besluttede at give hende en lektion for resten af livet ...

2019-09-01 17:32:13

Enhver, der har haft noget at gøre med små børn, er bevidst om, at de nogle gange har særdeles skiftende humør. De er i stand til at gå fra enorm glæde til gråd i løbet af et minut. En mor fra Florida, som til hverdag kæmper med at opdrage sig seksårige datter, har besluttet sig for på Facebook at dele en oplevelse hun for nylig havde med datteren.

Moren, Haley Hassel, vidste, at hendes elskede datter, Presleigh, er helt vild med en dukkeserie med navnet LOL. Hun besluttede derfor at lave en overraskelse til pigen, og fik fat på et penalhus fra LOL-serien (hvilket ikke var så nemt, som man umiddelbart kan synes). Presleighs reaktion bragte imidlertid moren ud af ligevægt. Læs selv:

"Frøken Presleigh har i dag lært en vanskelig og vigtig lektion. Jeg var i tre forskellige butikker for at få et penalhus fra LOL-serien, det I kan se i affaldsspanden. Da jeg i dag overraskede hende med denne gave (jeg var overbevist om, at hun ville være helt ekstatisk), smed hun den i affaldsspanden, hvorefter hun gik ind på sit værelse, og smækkede døren efter sig. Hun skreg: ”Det er dumt, alle i klassen har sådan et. Jeg vil ikke have det længere!”.

I dette øjeblik var jeg formodentligt så rasende, at røgen stod ud af ørerne på mig. Jeg prøvede at beherske mig, for ikke at eksplodere overfor barnet, som jeg opfostrer alene, og som jeg altid søger at give alt, hvad hun har brug for. Jeg har ALTID lært hende at værdsætte det, vi har, og at erkende, at vi virkelig er heldige med livet, men det var tydeligt, at hun havde brug for en lille erindring om dette.”

Senere beskriver Haley en genial ide til en lærestreg til datteren: ”Jeg gav hende et nyt penalhus - en frostpose. Så var det, hun skiftede mening. Pludselig var det LOL-penalhus, som hun havde smidt i skraldespanden, fremragende, og frostposen var frygtelig. Men det var nu for sent. Jeg gav hende besked på at tage LOL-penalhuset ud af skraldespanden, og meddelte, at jeg vil finde et barn, hvis forældre ikke har råd til udstyr til skolen, eller som måske slet ikke har en mor eller far. Jeg fortalte hende, at det ikke er sådan, at hun har ret til alt, og at hun bør være klar over, at hun er heldig i forhold til mange andre børn. For øjeblikket kommer hun til at bruge fryseposen, og jeg vil personligt give LOL-penalhuset til nogen, som har brug for det.”

Synes I, det var den rigtige måde moren håndterede situationen på? Hvis du synes det, så glem ikke at dele med andre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Pigens nye ”penalhus”

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x