logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hospitalsmedarbejderne tillader børnene at have legetøjsbiler og andet med, når de skal opereres, alt sammen for at de ikke skal føle angst.

2019-08-28 07:55:47

Sygdom og det medfølgende hospitalsophold kan være en vanskelig og stressende oplevelse, selv for voksne. Men for de yngste er det ofte endnu værre, eftersom børn ofte ikke helt forstår, hvad de udsættes for, og hvorfor de skal gennemgå en behandling. Stresset forstærkes af tilstedeværelsen af læger og sygeplejersker, hvide vægge, og også det faktum, at man oftest skal tilbringe en masse tid i sengen, hvor man er tilsluttet en masse apparatur.

Det er også derfor hospitalets medarbejdere forsøger at gøre alt, hvad de kan, for at børneafdelingerne er så venlige som overhovedet muligt i forhold til de yngste. Det er blevet standard, at forældrene kan opholde sig på hospitalet sammen med barnet, og ydermere er der tilgængelige legeværelser, samtidigt med at stuer og gange er mere farvede end andre dele af hospitalet.

Et vist hospital gik imidlertid et skridt videre!

Som angivet i Distractify kom medarbejderne på The Doctors Medical Center i Modesto i Californien fundet på en særdeles kreativ måde til at formindske det stres, der opstår i forbindelse med en operation. De unge patienter kan selv køre ind til operationen i en bil! Og det er ikke en hvilken som helst bil, de har nemlig to legetøjsmodeller at vælge imellem: en lyserød VW Beetle samt en sort Mercedes.

På deres Facebookside har hospitalet netop rost sig af deres nyeste erhvervelse, som er en lyserød cabriolet, som er blevet foræret til hospitalet af en af hospitalets medarbejdere og dennes familie. Den sorte Mercedes har allerede været i brug på hospitalet siden sidste år, og den er så effektiv til at slippe af med stres, at en af hospitalets medarbejdere besluttede sig for at forære dem endnu en bil.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På hospitalets Facebookside kan man endda se en af de små patienter, som kører den lyserøde bil. Se selv, hvor meget glæde det giver hende. Hvis I er enige i, at sådan en løsning er en fremragende ide, så glem ikke at dele posten med andre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x