logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den trofaste hund døde blot 15 minutter efter, at dens 25-årige ejer tabte kampen mod kræften.

2019-08-22 14:58:13

Den 11. august 2019 tabte den 25-årige Stuart Hutchison kampen mod kræft i hjernen. Hans familie vidste, at dette øjeblik måtte komme, for siden han først havde fået stillet diagnosen i 2011, kæmpede han konstant med sygdommen, som nogle gange for en kort periode mistede sit greb, for senere at vende tilbage. Denne gang var endnu en behandling med kemoterapi desværre ikke tilstrækkelig til at holde sygdommen nede.
For familien kom det imidlertid som et chok, at et andet medlem af familien gik bort samtidigt; det var familiens trofaste hund, Nero, som døde blot 15 minutter efter, at dens ejer havde tabt kampen mod kræften.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Stuart Hutchison og hans kone, Danielle, havde tre franske bulldogs: Nero, Nalia og Amelia. Amelia er datter af Nero og Nalia. Af disse tre var Nero i særdeleshed Stuarts elskede hund – han gik aldrig nogen steder uden den.

Hjernesvulsten blev diagnosticeret hos Stuart allerede i 2011, senere vendte sygdommen tilbage i 2014. Da han i maj i år var på ferie i Spanien sammen med sin kone, gav sygdommen sig på ny til kende. Denne gang desværre med stråling til knoglerne. Som hans mor erindrer i spalterne i Daily Mail: "Jeg havde altid vidst, at det kunne ende på den måde. Stuart var en stærk og elskelig person, alle holdt af ham".

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x