logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Politiet fandt en gravhund, som var bundet sammen med isoleringstape. Politifunktionærerne gjorde alt, hvad de kunne, for at finde den ansvarlige.

2019-08-26 04:43:53

Vi elsker dyr, og derfor er vi ikke i stand til at fatte, hvordan man kan være sådan et uhyre, at man påfører smerte på en uskyldig gravhund. Politibetjente fra Grevskabet Jefferson var heller ikke i stand til at forstå, hvorfor nogen efterlader en hund bundet med isoleringstape, og det ydermere på en iskold februardag, hvor det var minusgrader på gaden.

Heldigvis fandt politibetjente hunden i tide, og efter at have taget den med til dyrlægen, fik hunden omgående den nødvendige medicinske hjælp.

Men det var nu, at politiets egentlige arbejde begyndte.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De besluttede sig for at gøre alt, hvad der stod i deres magt, for at finde gerningsmanden og få ham straffet. På politiets lokale hjemmeside i Grevskabet Jefferson blev der anbragt et billede af hunden, for man håbede, at nogen ville genkende den mishandlede hund. Samtidigt blev halsbåndet sendt til kriminalteknisk laboratorium, og det viste sig, at der her blev fundet spor af fingeraftryk. Som det er angivet i HuffPost var politiet derfor i stand til at udpege en 39-årig mand, som blev mistænkt for dyremishandling.

Jimmys historie (Jimmy var det navn, politiet gav gravhunden) begyndte at komme ud til større og større kredse på de sociale medier, og en vis Kaitlyn Kofron, hvis gravhund var forsvundet den 8. februar, så billedet. I begyndelsen var hun ikke i stand til at tro, at den hund hun så på billedet, var hendes elskede Flick. Fru Kofron tog omgående hen til politiet, for at bekræfte, at det var hendes hund. Hunden er nu ved at vende tilbage til sit gode helbred, og den befinder sig på ny med sin elskede familie.

Det er vinunderligt, at det takket være politiets arbejde er lykkedes at redde denne gravhund. Vi håber, at der kommer så få som muligt, af den slags historier.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x