logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

To forbipasserende afbryder drengen i hans spil, og beder ham om at spille Bohemian Rhapsody. Hans optræden er GENIAL!

2019-08-22 14:56:46

Værket "Bohemian Rhapsody" mødte i begyndelsen en vis modstand fra radiostationer, som ikke ønskede at afspille det på grund af længden. Det viste sig imidlertid hurtigt, at både fans og kritikere simpelt hen forelskede sig i dette fabelagtige værk. For bandet Queen var det et af de største skridt i deres karriere.

Der er ikke så mange musikere, der uden problemer kan afspille deres egen version af "Bohemian Rhapsody", det er simpelt hen et kompliceret værk. På den ene side har det en kompliceret musikalsk struktur, på den anden side Freddy Mercurys unikke stemme og Brian Mays helt særlige guitar.

Rejsende og pendlere på St. Pancras stationen i London kunne høre en usædvanlig version af Bohemian Rhapsody, udført af den blot 12-årige pianist, Cole Lam.

Cole har sin egen kanal på YouTube med 120.000 følgere! Og når man hører den unge fyrs talent, er der ikke noget at sige til de mange fans!

Se selv denne fængende og exceptionelle udførelse af "Bohemian Rhapsody" udført på et klaver, der er en gave fra Elton John. Vi præsenterer jeg hermed for Cole Lam.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x