logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En bevægende musikvideo med Michael Bublés sange gør, at forældre over hele verden får tårer i øjnene.

2019-09-01 17:30:43

Den canadiske sanger, Michael Bublé, er en kunstner, som det næppe er nødvendigt at præsentere. Hans eminente stemme er i stand til at give folk over hele verden gåsehud, når de hører den. Nu får Michael Bublé tusindvis af forældre til at knibe en tåre med sin nye musikvideo "Forever Now".

Sangen fortæller om forældres kærlighed til deres børn. I sangteksten kan man høre følgende tekst: ”Jeg har netop mødt dig, som om det var i går. Du åbnede dine øjne og jeg genkendte dit ansigt. Du ved, at du er den, jeg har ventet på. Vi vil sørge for, at du kan føle dig sikker”.

Sangen ledsages af en musikvideo, hvor vi kan se, hvordan et barneværelse ændrer sig over tid. Det starter med vuggen, og vi ser det for teenagere typiske rod. Optagelsen blev frigjort i marts, men i den periode hvor børnene vender tilbage til skolen, er sangen blevet et virkeligt hit. Måske er det sket på baggrund af de enorme følelser, der udlades, når forældrene sender deres afkom i skole.

Forældre må altid huske på, at der kommer et øjeblik, hvor deres børn bliver selvstændige, og skaber deres egen familie. Og det er nok det mest bevægende aspekt ved at være forældre.

Se selv denne smukke musikvideo og hør denne fremragende optagelse. Glem ikke at dele med andre, hvis I også er blevet bevæget af musikken.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x