logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den fortvivlede mor advarer alle, efter at hendes søn pludselig døde, efter at han dagligt havde drukket 4 energidrikke.

2019-08-11 17:45:24

Mødre ved ofte, hvad der er bedst for deres børn. Nogle gange kan man kalde det intuition eller en sjette sans, og nogle gange kommer det simpelt hen af erfaring og sund fornuft. Nogle gange gider børnene imidlertid desværre ikke høre på, hvad mor råder dem til.

Shani Clark så en dag, hvordan hendes søn, Michael Clark, er i gang med at gøre sin lastvogn klar. Hun bemærkede også en enorm mængde tomme dåser fra energidrikke, som den unge mand havde smidt ud.

Da hun spurgte sin søn, hvorfor han drikker så mange af dem, tog han hurtigt afsked med hende, og sådan sluttede den samtale.

Nogle uger senere blev Michael fundet i bilen, efter at han havde gennemlevet et større hjerteanfald. Det blev senere konstateret, at hjerteanfaldet var en følge af overdreven indtagelse af koffein, som er en af ingredienserne i energidrikke.

”Jeg er ikke i stand til at beskrive den smerte, jeg føler nu. Mit hjerte er gået i tusind stykker, og jeg kan ikke holde op med at græde!, skrev Shani på Facebook.

Michael døde i januar 2014, og i ugerne inden hans død begyndte Shani at bemærke, hvor meget koffein hendes søn indtager.

”Han var i gang med at gøre rent i sin lastvogn, og jeg så den enorme mængde tomme dåser, som havde indeholdt energidrikken Morther; jeg fortalte ham, at jeg håber, han ikke havde drukket dem alle sammen på en gang, og han svarede på samme som børn plejer at gøre, at jeg ikke kender noget som helst til det. Dengang erkendte jeg ikke, hvad der skete”.


Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Morther er en energidrik, som bliver solgt i Australien.

Først efter sønnens død begyndte Shani at kombinere forskellige facts. Umiddelbart inden hendes søn døde, klagede han over problemer med fordøjelsen. Senere forklarede lægerne, at det muligvis var resultatet af et lettere hjerteanfald.

Shani fandt ud af, at hendes søn drak hele 4 dåser Morther energidrik hver dag, og hver af dem indeholder 160 mg koffein. Ud over det drak han kaffe derhjemme.

I henhold til den amerikanske Fødevarestyrelse bør man ikke indtage mere end 400 mg koffein om dagen - svarende til 5-6 kopper kaffe.

Shani besluttede sig for at advare andre, for at forebygge lignende tilfælde i fremtiden. Hun oprettede en Facebookgruppe, hvis formål det er at udbrede bevidstheden om faren forbundet med overdreven indtagelse af energidrikke.

Del venligst Michaels historie med andre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x