logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Rottweileren tilbragte hele natten med at passe på det forladte nyfødte menneskebarn. Det var varmen fra hundens krop, som reddede livet for det lille barn.

2019-08-17 09:20:38

Rottweilere forbindes ofte med en masse aggressioner, men i realiteten er det særdeles intelligente hunde, som først og fremmest blev opdrættet som hjælpere, der kunne være med til at vogte kvæget.

Som det beskrives af lokale medier er hændelsen, som fandt sted i Uruguay, et glimrende eksempel på, at rottweilere virkeligt er en helt speciel type hund.

Det hele fandt sted i byen Pando. Omkring klokken 7.30 om morgenen var en af beboerne på vej til sit værksted, som lå lige ved siden af hans hjem. Han bemærkede der, at hans rottweiler optrådte nervøst og uroligt. Hunden førte ham hen til det nyfødte menneskebarn, som lå på jorden.

Dagen inden, mens manden var optaget af sit arbejde, havde hans søn ringet og fortalt, at han var på skadestuen med sin samlever, som havde haft en blødning. Manden havde ikke været klar over, at hun var gravid med hans barnebarn.

Heldigvis tog hunden sig af barnet gennem hele natten, og fordi den varmede den lille krop med sin egen, overlevede den nyfødte. Manden viklede en jakke om barnet og tog det med til hospitalet. Lægerne konstaterede, at barnet var født for 16 timer siden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den kvinde, som havde født barnet, var blevet indlagt. Det blev også meddelt, at hun tidligere havde haft psykiske problemer.

Denne historie er et smukt eksempel på, hvor elskelige og empatiske hunde er i stand til at være. Det er vores bedste venner, og det bør vi aldrig glemme. Del venligst dette med alle dyrevenner.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x