logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 17-årige kørte ind i skolebussen og døde på stedet. Da politiet ankom til ulykkesstedet, fandt de årsagen til sammenstødet i hendes hænder.

2019-08-06 14:37:15

Denne hændelse bør være en advarsel for alle: brug aldrig mobiltelefonen, mens du kører bil, cykel eller løbehjul (eller noget andet køretøj). De fleste af os har sikkert prøvet at bruge en telefon, mens vi kører bil, og indtil nu er der ikke sket noget ved det. Men det sker, at sådan en adfærd kan få en tragisk afslutning.

Efter at have læst den 17-årige Katelyn Rays historie, har jeg lovet mig selv, at jeg aldrig mere vil bruge telefonen, mens jeg kører i trafikken.

Hændelsen fandt sted den 5. september 2018, da teenageren var på vej hen for at hente sin søster fra arbejde. Politiet i Mississippi modtog en anmeldelse om en alvorlig ulykke. Da betjentene nåede frem til stedet, så de Katelyns bil, som var kørt ind i skolebussen. Pigen døde på stedet.

Politiet bemærkede, at der ikke var det mindste spor af opbremsning på kørebanen. De fandt imidlertid hurtigt ud af hvorfor. Katelyn holdt stadig sin mobiltelefon i hånden. Hun havde været så distraheret under kørslen, at hun end ikke havde prøvet at bremse, inden hun kørte ind i bussen.

Politiet besluttede sig for at offentliggøre en advarsel på Facebook. ADVARSEL: Bilisten var en 17-årige pige. På vejen var der ikke nogen tegn på opbremsning, og pigen havde stadig telefonen i hånden, da hendes krop blev hentet ud af bilen.

Del venligst Katelyns historie med andre, lad det være en advarsel for os alle. Når vi er ude i trafikken, har vi brug for 100% koncentration på, hvad der sker omkring os.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x