logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 11-årige dreng vågnede med nogle frygtelige forbrændinger, efter at hans kammerat havde hældt kogende vand over ham.

2019-08-04 09:30:27

Det er vigtigt, at forældre taler med deres børn om den slags ”udfordringer” og konsekvenserne af disse. Del venligst Bill Olivers historie.

Når man vokser op, er alle ude efter at opdage nye ting og få nye erfaringer. Det er også den periode, hvor unge mennesker simpelt hen laver dumme ting. Nogle gange sker det af nysgerrighed, og nogle gange af dumhed. Nu om dage har enhver teenager en mobiltelefon og internetadgang, og netop derfor har det at lave dumme ting, som man senere kan vise til resten af verden, udviklet sig til en sand plage.

For hvordan skal man ellers betegne de såkaldte ”udfordringer”. Vi har flere gange tidligere skrevet om disse udfordringer, og de bliver hele tiden værre. Her provokerer unge mennesker gensidigt hinanden til at gennemføre ting, som er decideret farlige.

Denne gang sluttede udfordringen imidlertid på en frygtelig måde - ikke for deltageren i udfordringen, men for en fuldstændig forbløffet dreng, som ikke havde noget med det at gøre.

Den udfordring vi her skriver om, er den såkaldte varmt-vand-udfordring, hvor deltageren skal drikke kogende vand (hvilket er dumt) eller hælde kogende vand over en anden (hvilket er endnu dummere).

På YouTube kan man desværre stadig hele tiden finde optagelser, som er lavet i forbindelse med dette ”tidsfordriv”.

I dette tilfælde var offeret den 11-årige Billy Oliver, som overnattede hos en bekendt. Da han gik tidligt i seng, var der en af de såkaldte kammerater, som besluttede sig for at hælde kogende vand over ham.

Billy blev modtaget på hospitalet i den amerikanske by Cincinnati. Hans krop var dækket af 3.grads forbrændinger. I et interview med WYMT fortalte drengen, at han vågnede ved at han følte en frygtelig smerte. ”På en skala fra 1 til 10 var det 10”.

Hans søster er rystet over det, som hendes bror var udsat for, og har derfor besluttet at offentliggøre billederne, for at advare andre teenagere mod konsekvenserne af den slags idiotisk adfærd.

Hun skrev: Og det kalder man en udfordring?! Hvem i alverden har dog lyst til at hælde kogende vand ud over et andet menneske? Jeg kender ret mange teenagere, så jeg vil gerne fortælle jer, at hvis I tror at det er en uskyldig udfordring, så se lige på min bror, som overnattede hos en kammerat, og da han faldt i søvn, blev han overhældt med kogende vand og leet ud, da han prøvede at fjerne sit tøj. Det er ikke en vittighed. Hvis du har børn, så tag en snak med dem om udfordringer, i særdeleshed denne konkrete. Min bror befinder sig af den grund på hospitalet og skal gennemgå en operation. Det er ikke en leg. Det er meget, meget farligt!”

Drengens mor, Patricia, har ligeledes besluttet at offentliggøre en appel til andre forældre. Heri kan vi læse: ”Det drejer sig om en udfordring! Jeg skal indtrængende bede jer om at tale med jeres børn. Vi gennemlever i øjeblikket et mareridt, og jeg var end ikke klar over, at der eksisterer sådan noget som ”udfordringer”. Mit barn overnattede hos en bekendt, på samme måde som han havde gjort tidligere. Han gik i seng, og da han vågnede, blev han overhældt med kogende vand og leet ud, da han prøvede at fjerne sit tøj. Tal venligst med jeres børn, for det vi gennemlever, er et mareridt.”

Del venligst denne drastiske appel med andre. Vi håber, at forældre taler med deres børn om sikkerheden i forbindelse med udfordringer og lignende leg!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x