logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Under koncerten læser Gwen Stefani højt af en indskrift fra en af mødrene blandt publikum. I raseri kalder hun omgående en dreng op på scenen.

2019-08-05 14:08:55

Gwen Stefani er primært kendt som sangerinde i bandet No Doubt. Bandet havde stor succes i slutningen af 1990’erne. Sangerinden er imidlertid på det seneste blevet særdeles populær, og den situation som fandt sted under koncerten i West Palm Beach i Florida vil helt sikkert give hende endnu flere fans.

Under sin optræden henledte Gwen opmærksomheden på en indskrift, som blev holdt af en af kvinderne blandt publikum. Hun tog sedlen i hånden og læste højt. ”Min søn er blevet forfulgt fra første til femte klasse, og når han kom hjem fra skole, var han altid meget ked af det. Han lukkede sig inde på sit værelse, lyttede til din musik og begyndte at smile”. Efter at have læst denne bevægende besked, begyndte sangerinden af råbe: ”Kom herop, med det samme”!

Brandom - som der var tale om - blev med det samme sluppet ind på scenen og stod foran sit idol. Det er et øjeblik, som han helt sikkert aldrig vil glemme. Vi behøver vist ikke tilføje, at drengen havde tårer i øjnene på grund af bevægelse. På grund af den begivenhed genvinder han utvivlsomt den selvsikkerhed, han har så hårdt brug for. Lad det være en inspiration for alle, som kæmper med mobning i skolen. I er ikke alene!

Gwen Stefani anbragte optagelsen fra dette øjeblik på sin Instagram-profil og tilføjede: ”Da jeg for tre år siden havde nogle problemer med mit liv, bad jeg til Gud tre gange om dagen, for at han ville give mig en chance for at bruge mit talent, som jeg har fået fra Gud, for at kunne ændre noget her i verden til det bedre - det der skete i går aftes, var et svar på mine bønner.”

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x