logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Ejeren limede hundens øjne og snude sammen med brug af ekspreslim, hvorefter han smed den ud i rabatten ...

2019-08-01 11:14:57

Desværre forekommer der hele tiden hændelser som denne, hændelser, som er så afskyelige, at det er svært at tro, at de finder sted. Til gengæld er der også stadig gode mennesker, som i sådanne øjeblikke gør alt, for at hjælpe de maltrakterede dyr.

En bilist fra staten Kansas i USA gennemlevede et sandt chok, da han ude i rabatten på vejen fandt en efterladt hunhund. Der er ikke noget usædvanligt ved at finde en enlig hund i vejkanten, men i dette tilfælde havde tævehunden fået limet øjnene og snuden sammen med superlim.

En eller anden havde behandlet hunden på denne ondskabsfulde måde, inden han havde smidt den ud ved vejkanten. Desværre, det er svært at tro på, men en eller anden var i stand til at handle på denne frygtelige måde.

Hunden - som er af racen Jack Russell-terrier - blev bragt til dyrehospitalet the Veterinary Emergency & Specialty Hospital of Wichita. Lægerne havde svært ved at tro på, at dyret virkeligt befandt sig i den tilstand. Nederst på maven var der endvidere tegn på, at hunden var blevet slået.

Dyrlægerne gik straks i gang med at redde hunden, som fik navnet Glory. Heldigvis overlevede Glory, og den er nu ved at genvinde helbredet. Men der er stadig lang vej, inden den får sine gamle kræfter igen.

Takket være artikler på de sociale medier lykkedes det hurtigt at finde mennesker, som var villige til at tage den 9-måneder gamle hund til sig. Samtidigt gik man i gang med eftersøgningen efter forbryderen, som har begået denne frygtelige handling.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Selskabet Beuties and Beasts Inc., som har taget imod Glory, har på Facebook offentliggjort en annonce, hvor medarbejderne beskriver hundens historie. I posten kan vi læse, at der helt sikkert var nogen, som bevidst og målrettet gjorde dette mod Glory.

Vi er i dybt chok over, at nogen kan få sig selv til at gøre noget så frygteligt!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x