logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Mændene skubbede det rædselsslagne æsel ned i voldgraven i zoologisk have. Det, der skete bagefter, gør, at dyrerettighedsforkæmpere er rasende.

2019-07-29 07:28:46

I henhold til The Telegraph kom det i 2017 i en zoologisk have i den kinesiske by Changzhou til en usædvanlig og særdeles kontroversiel situation. Vi skal advare om, at nedenstående historie - og i særdeleshed optagelsen - er både bevægende og meget sørgelig.

Optagelsen blev først offentliggjort i kinesiske medier, men nåede hurtigt rundt i hele verden. På optagelsen ses en gruppe mænd, som skubber et æsel ned fra en vogn og videre ned i voldgraven. I henhold til dagbladet The Telegraph var gruppen anført af en af medejerne af den zoologiske have.

I henhold til avisen havde medejeren været oppe og skændes med havens ledelse om afkastet af hans investering, som efter hans mening var for beskedent. Som en form for erstatning besluttede han at fjerne nogle dyr fra haven, herunder det stakkels æsel. Han ville sælge dyret, for at få nogen af sine penge tilbage.

Da havens vagtfolk forhindrede ham i at køre væk, skiftede han mening, og besluttede sig for at smide æslet ned til tigerne som føde.

Den voldgrav, æslet blev smidt ned i, hører netop til tigerområdet. Hele scenen udspillede sig for øjnene af de besøgende i den zoologiske have.

Det er en usædvanlig chokerende situation, som viser, hvordan nogle mennesker ikke anser dyr for at være andet end genstande. Folk som denne mand burde ikke have nogen som helst form for kontakt med dyr.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x