logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hunden faldt ned fra balkonen fra 9. sal. Kameraet registrerer, hvordan en fodgænger reagerer på en fantastisk måde.

2019-07-30 11:07:42

Man siger, at katte har 9 liv. Men denne hund af racen Shih Tzu og med navnet Mel kan helt sikkert prale af, at den har haft mere held i livet end de fleste katte.

Den opdagelseslystne lille vovse besluttede sig for at undersøge, hvad der gemte sig på den anden side af balkonens rækværk. Hunden var desværre en smule for nysgerrig, og faldt ned fra niende etage.

I henhold til Daily Mail fandt situationen sted i byen Ribeirao Preto i Brasilien.

Industrikameraet, som befinder sig foran bygningen, registrerede, hvordan Joao Augusto bemærkede hunden, som spadserede rundt på balkonkanten.

Manden erindrer senere i et interview, at da han så hunden på balkonkanten begyndte han at råbe på viceværten, for at han kunne komme med nogle håndklæder, hunden kunne lande på. Det blev imidlertid hurtig klart, at der ikke var tid til den slags.

”Så faldt den ned fra 9. sal. Jeg vidste, at jeg ikke ville være i stand til at gribe den, men jeg ønskede i det mindste at mildne faldet”.

Viceværten havde også bemærket hunden på den forkerte side af balkonens rækværk, og han løb op til lejligheden. Ejeren var imidlertid ikke hjemme. Da han gik ned, fortalte en kvinde ham, at hunden var faldet, men at nogen havde grebet den.

Det er helt utroligt, at hverken Augusto eller hunden kom til skade ved faldet. Mels menneske har nu installeret en særlig sikring på balkonen, for at forhindre en lignende ulykke i fremtiden.

Se selv denne optagelse, som vil få blodet til at fryse til is i årene.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x