logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Killingen beslutter sig for at følge efter de mennesker, den har mødt. Det, der herefter skete, er simpelt hen vidunderligt.

2019-07-24 15:46:18

Historien om en lille kat med navnet Pinot hører ikke til dem, vi hører hver dag. Katte anses som regel for ikke at være særligt tillidsfulde, og som regel kan de lide at gå deres egne veje. Det er nok derfor, den måde Pinot lærte sin familie at kende på, virker overraskende.

Under en gåtur med hunden stødte en mand på en lille kat. Den dristige killing besluttede at følge efter de mennesker (og hunden), den havde mødt. Når man ser på optagelsen, må man erkende, at killingen virker fast besluttet på at følge med. Som Leslie Nienaber erindrer i et interview: "Min mand og jeg bor i Cleveland, hvor der er mange hjemløse katte. Vi har en bassethund, og en dag vi, var ude og gå, kaldte min mand på mig og fortalte, at han havde fundet en kat, som gør ret meget for at få vores opmærksomhed”.

Pinot var så lille, at den kunne sidde i håndfladen. Parret besluttede at tage katten med hjem, og så var de solgt!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den lille kat ser ud til at være rigtigt godt tilfreds med sit nye hjem. Den er også blevet ven med hunden, den bor sammen med. Se selv denne optagelse, hvor Pinot viser sin beslutsomhed, for at lære sine nye venner at kende.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x