logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Advarsel til alle - vær forsigtig med at bruge applikation FaceApp. FBI er blevet opfordret til at undersøge applikationens forbindelse til den russiske regering.

2019-07-21 10:21:52

Hvis I indenfor de sidste dage har gjort brug af de sociale medier, er der stor chance for, at I har hørt om applikationen FaceApp, som gør det muligt for brugerne at ændre udseende på billeder. Applikationen blev offentliggjort i 2017, men det er først på det seneste, den er blevet rigtigt kendt, primært på grund af skuespillere, stjerner og andre kendte, som er glade for at dele deres billeder.

Vi iler til med en forklaring til de, som ikke ved, hvad applikationen kan bruges til. Ved hjælp af kunstig intelligens er programmet i stand til at ændre billedet, således at personen på fotografiet ser ældre ud. Vi må erkende, at applikationen er ganske god til det, som den blev lavet til. Selv om - på den anden side - burde der måske være bedre anvendelser for en så avanceret teknologi som kunstig intelligens.

I forbindelse med den megen omtale og popularitet applikationen har fået, er der stemmer som har udtrykt ængstelse i forbindelse med beskyttelsen af brugernes persondata. Først og fremmest vækker det uro, at applikationen er blevet skabt af en russisk virksomhed med hovedsæde i Sankt Petersborg. Senere har specialister indenfor databeskyttelse på nettet udtrykt skepsis overfor applikationens forretningsbetingelser, som giver virksomheden fuldstændig og uigenkaldelig adgang til billeder og personoplysninger.

I henhold til Daily Mail, har det amerikanske kongresmedlem Chuck Schumer, som er mindretalsleder i Senatet i USA, opfordret FBI til at undersøge, hvad der ligger bag applikationen. I skrivelsen til direktøren for FBI har han udtrykt ængstelse overfor det faktum, at brugerne i henhold til applikationens privatlivspolitik samtykker i uigenkaldelig adgang til deres persondata. Kongresmedlemmet udtrykker sin dybe bekymring overfor spørgsmålet om beskyttelse af brugernes persondata.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Me doing a demo on #MasterChef Season 50....

Post udostępniony przez Gordon Ramsay (@gordongram)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De fleste af brugerne er formodentlig ikke klar over, hvem der ejer applikationen og ganske få mennesker læser formodentligt betingelserne grundigt igennem.

Wyświetl ten post na Instagramie.

When you take a trip to the Year 3000.

Post udostępniony przez Jonas Brothers (@jonasbrothers)

Hvis I har tænkt jer at bruge FaceApp bør I måske lige overveje en ekstra gang, om det er værd at overdrage jeres persondata til en russisk virksomhed til gengæld for et underholdende billede. Del venligst denne advarsel med andre!

Wyświetl ten post na Instagramie.

Jwoww & Coco

Post udostępniony przez Nicole "Snooki" Polizzi (@snooki)

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x