logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Forældrene advarer alle, efter at en tablet brændte hul i sengen lige ved siden af deres sovende søn.

2019-06-29 10:45:25

Laptops, mobiltelefoner og tabletter er blevet næsten uundværlige redskaber i hverdagen. De fleste af os har mindst et sådant udstyr derhjemme (eller i lommen). Desværre sker det, at de opfører sig på en uventet måde.

Det fandt de ud af i denne britiske familie, hvis oplevelser beskrives i avisen Daily Mail. Deres 11-årige søn, Callum Hewkin, går nødigt nogen steder, uden at have sin tablet med; selv på tidspunkter, hvor han egentligt burde sove.

En aften havde Callum besluttet sig for at se lidt film på tabletten, mens han lå i sengen. Mens han lå og så filmen, faldt han i søvn (det lyder bekendt). Det var der ikke noget usædvanligt ved, hvis det ikke var fordi hans forældre næste morgen fandt hele Callums værelse fyldt med røg.

Da Callum vågede om morgenen, bemærkede han, at tabletten var klistret fast til sengen, så han kaldte på sin mor. Det var først moren, som gjorde drengen klar over, hvad der egentligt var sket. Der, hvor tabletten lå, var der brændt et hul i madrassen. Det var derfor, det virkede som om, udstyret var klistret fast. Madrassen var brændt helt ned til fjedrene.

Moren tilkaldte brandfolk, som konstaterede, at det var et mirakel, at det ikke var kommet til en tragedie. En sådan tragedie ville have kunnet medføre, at ilden havde fortæret alle beboerne i ejendommen. Denne gang var der heldigvis ingen ofre.

Familien fortæller i interviewet, at de har et princip derhjemme, om at man ikke bruger elektronisk udstyr om natten. Forældrene var ikke klar over, at Callum havde taget tabletten med i seng, hvor han havde sat opladeren i.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Callum er nu helt sikkert klar over den trussel, som kan opstå, når man anvender elektronisk udstyr i sengen. Vi skal tilføje, at der er talrige eksempler, hvor elektronisk udstyr, som er koblet til opladeren, fremkalder brand i løbet af natten. Del venligst denne historie som en advarsel for alle!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x