logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hunden forsvandt for to år siden; nu kan den ikke holde op med at vise sin glæde over på ny at se sit menneske.

2019-06-20 12:35:54

Der er masser af hændelser, som beviser, at hunde er vores bedste venner. Et af de mest karakteristiske træk ved hunde er utvivlsomt deres trofasthed. Selv efter flere års fravær husker hunde stadig perfekt deres mennesker. Denne historie er et glimrende eksempel på, hvor fantastiske dyrene er.

For ikke så længe siden blev en meget trist hund med blå øjne bragt ind til et ukrainsk dyreinternat. Medarbejderne besluttede sig for at finde et hjem til den, og derfor anbragte de et billede af den på forskellige sociale medier. Hunden så imidlertid svagelig ud, og de var derfor bange for, at annoncen ikke ville interessere ret mange. Reaktionen fra internetbrugerne oversteg imidlertid deres vildeste forventninger.

Posten gik viralt og blev hurtig udbredt på internettet. Det var efter dette, at en kvinde henvendte sig til dyreinternatet, og forklarede, at hunden mindede om en hund, der blev stjålet fra hende to år tidligere.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Dyreinternatet arrangerede et møde mellem kvinden og hunden for at bekræfte, hvad hun havde fortalt. Dyrets reaktion gav ingen mulighed for fejltagelser. Se selv dette usædvanligt bevægende øjeblik!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x