logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette billede siger mere end tusind ord! Det lille hjorteføl troede, at en kunstig hjort var dens mor.

2019-06-20 12:37:41

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord. Det hænder, at vi ser et billede, som er i stand til at give en enorm portion følelser. På billedet, som er anbragt på profilen ”animanaturalis” på Instagram, kan vi se en situation, som fortæller os en utrolig masse om beskyttelse af dyr.

Alle, som synes at der eksisterer en god forklaring på at jage efter dyr, burde se dette billede!

Her kan vi se et lille bitte hjorteføl, som tager fejl af en kunstig hjort, og tror, at det er dens mor. Den ligger ubehjælpsom ved siden af. Vi håber, at dens rigtige mor til sidst vil finde den. Men det er der ikke store chancer for.

Særligt fordi den kunstige hjort, som føllet lagde sig ved siden af, er en skydeskive, som bruges af jægere, som gerne vil træne deres skydefærdigheder.

Vi lever desværre i en verden, hvor vi opdrætter dyr til slagterier, producerer for meget mad, og bagefter smider vi det ud. Men der er også de, som jager efter vilde dyr. De hævder ofte, at det er en ”sport”. Vi vil gerne vise dette ene billede frem til alle, som synes jagt er dejligt, sådan at de virkeligt kan føle ”charmen” ved jagten fra et andet perspektiv.

Del venligst dette med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x