logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den lille elefantunge besvimede af udmattelse, efter at den var blevet bundet sammen med sin mor, som arbejdede med at transportere turister.

2019-06-11 12:35:26

Thailand er et af de mest populære rejsemål for turister, som søger en eksotisk stemning. Man finder smukke strande, masser af skønne helligdomme, som man kan besøge, og det hele er omgivet af en eksotisk stemning.

Turisterne elsker at gøre brug af alle de tilbud, som de thailandske værter tilbyder. Nogle af de tilbud bliver dog desværre betalt af dyrenes lidelse.

Elefantture er en af de populære turistudflugter. Desværre er der mange turister, som ikke gør sig klart, hvilke lidelser disse majestætiske dyr må gennemleve.

En begivenhed, som beskrives af den britiske avis Daily Mail gør, at jeg får tårer i øjnene. Avisen angiver, at en lille elefantunge var blevet bundet sammen med sin mor, mens hun var ude og tjene til føden ved at ride rundt med turister. På et tidspunkt kunne det unge dyr ikke klare det længere, og faldt udmattet om på jorden. Det skete i den thailandske ferieby Pattaya.

Turisterne optog en film, hvor det ses, hvordan elefantungen ledsagede sin mor, mens hun transporterede turisterne rundt. Lufttemperaturen var helt oppe på 40 grader. En af turisterne beskrev situationen på følgende måde: ”Det er flere af den slags små elefanter, som er bunder sammen med deres mor, mens de er ude med turister på ryggen. Turisterne har en fantastisk tid, mens dyrene lider i den bagende sol”.

Vi er rystede over, hvad folk er villige til at gøre for penge. Dyrene må lide, for at forretningen kan blomstre på turiststederne. Heldigvis er det noget, som vi selv kan gøre noget ved. Når vi tager på en eksotisk ferie, kan vi lade være med at deltage i den slags udflugter. Del dette med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Chok!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x